LAT
  / Impressum

 

ELJA50 tikšanās piektdien 30. aprīlī

 

 

IMPRESSUM

ELJA50

Elja50 valde

Internets: 
Dizains:  
websoft.lv   
                             
             
PRIVĀTUMA UN SAISTĪBU ATRUNA
 
Šīs interneta lapas īpašnieks ir sabiedriskā organizācija ELJA50 un tās izveidošanas un uzturēšanas mērķis ir sniegt informāciju par organizācijas darbību, vēsturi un aktuālajiem notikumiem.
Interneta lapa izveidota tikai savstarpējās komunikācijas, ideju un pieredzes apmaiņas veicināšanai bez jebkādas finansiālas ieinteresētības no jebkuras puses. Lapa ir privāta iniciatīva bez finansējuma vai citādas ietekmes no trešajām personām.
 
Visa informācija, lejupielādējamie materiāli un attēli, kas atrodas ELJA50 mājas lapā, ir ELJA50, tās reģistrēto biedru/biedru veicinātāju vai saistīto personu autortiesību īpašums un tos aizliegts pārpublicēt, citēt vai citādi izmantot bez rakstiskas atļaujas, ko izsniegusi ELJA50. Pārpublicējot, citējot vai citādi izmantojot interneta mājas lapas materiālus, atsauce uz www.elja50.lv ir obligāta.
Visām publikācijām mājas lapā ir informatīvs raksturs un tās balstītas uz ELJA50 biedru, biedru veicinātāju vai saistīto personu personīgās pieredzes. Lai arī rūpīgi strādājam, lai nodrošinātu mājas lapā ievietotās informācijas precizitāti, ELJA50 mājas lapa var saturēt saturiskas un tehniskas neprecizitātes un pārrakstīšanās kļūdas.
ELJA50 neuzņemas nekādu atbildību, ja, pamatojoties uz mājas lapā atrodamo informāciju, radušies materiāli vai citāda veida zaudējumi.
 
Ja vēlaties savā mājas lapā izveidot saiti uz www.elja50.lv, lūdzu informējiet mūs. Izveidojot saiti, aizliegts publicēt nepatiesas ziņas par ELJA50 un izmainīt ELJA50 mājas lapā sniegto informāciju. ELJA50 neuzņemas atbildību par informāciju un attēliem, kas ievietoti citā mājas lapā ar saiti uz www.elja50.lv, un neapstiprina jebkādu savienību ar šīs mājas lapas īpašnieku un/vai izveidotāju.

ELJA50 neatbild par saturu citās mājas lapās, kurām esam devuši pieejamību caur mūsu lapu. Tās tiek nodrošinātas tikai Jūsu ērtībām un informācijai, un Jūsu atbildība ir būt piesardzīgiem un nodrošināties pret vīrusiem un citām destruktīvām vienībām jebkurā interneta vidē.

Jebkurus ieteikumus, kļūdu labojumus un citas idejas par mājas lapas uzlabošanu varat sūtīt uz elektroniskā pasta adresi. Jebkuri labprātīgi sniegtie ieteikumi un idejas tiks uzskatīti par nekonfidenciāliem un bez to iesniedzējam piederošām īpašuma tiesībām.

Interneta lapas www.elja50.lv izveidotājs un uzturētājs SIA SB un Partneri nepretendē uz šajā lapā ievietotās informācijas un materiālu īpašuma tiesībām un neuzņemas atbildību par mājas lapā ievietotās informācijas saturu, tā atspoguļojumu, interpretāciju, paustajiem viedokļiem un datu precizitāti.

 ELJA50 formums LNB par
“Aizliegto kongresu
1968"

Vairāk informācijas

Video sižets

FOTO galerija




 


 




ELJA 50

12. kongresa programma


Visas ziņas